Mit hozzon idén a Mikulás?

December 6-án főleg a gyerekeket keríti hatalmába az ünnepi láz, de mi lenne, ha idén ez kicsit másként lenne és mi felnőttek is csatlakoznánk hozzájuk? Nem is akárhogyan! Okosan. Legyünk kicsit tudatosabban az ajándékozásnál is. Így, ha meglepnéd valamelyik szeretted egy kis aprósággal, ne csak csokoládéban gondolkozz! Annyi sokféle termék van már, amely újrahasznosítható, vagy amelynek a használatával óvhatjuk a környezetünket, hogyha leszűkíted az ajándékozott érdeklődési körét, nem is lesz olyan nehéz a választás. Elhoztunk most neked egyet-egyet minden „csizma kompatibilis” termékünkből, hogy megkönnyítsük a Mikulásodnak – és persze magadnak is 😉 – a választást. Jó válogatást!

 

Kéztisztító – Ünnepi színű védelem a bacik ellen

 

A Dew of Dawn kéztisztító a harmatos fű, friss füge és a frissen hántott fakéreg élénkségét hozza el nekünk. Minden egyes HAAN illat gondos orroknak köszönhetően lett kikísérletezve, hogy egyedi illatot hozzon az életünkbe.

 

 

 

 

Kézkrém – Nem répatorta, de majdnem…

 

A Carrot Kick kézkrémben a frissen felszedett répa földes és zöld enyhén édeskés illata lágyan belekeveredik az immunrendszert erősítő kurkuma pikáns forgatagába, amit a szantálfa gazdag illatvilága egészít ki.

 

 

 

 

Fogkrém – Almás finomság a kedves mosolyért

 

Az Apple a Day fogkrémbe az angol vidék zöldellő gyümölcsöseiből szedett zöldalmát tettük némi juharsziruppal és mentával megbolondítva. Mivel fluoridmentes, így gyerekek is használhatják.

 

 

 

 

Dezodor – A friss mindennapokért

 

A Purifying Verbena dezodorba természetes illóolajokat rejtettünk, amelyek magukba zárják a verbéna friss és tiszta illatát, csodás elegyet alkotva a citrussal, virágokkal és a friss fával. A verbéna hatásos fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és még antibakteriális hatása van.

 

 

 

 

Ha szeretnéd a tudatos ajándékozást egy magasabb szintre emelni, válassz minden termékhez utántöltőt is! 😉

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük