GYIK

Minden HAAN termék aktív összetevője 65%-ban az Alkohol, ami megöli a baktériumok és vírusok 99%-át.

A legtöbb kézfertőtlenítőszer nemcsak csak fertőtlenít, de aggasztó módon szárítja is a kezet.
A HAAN egyedi formulájában található természetes bőrpuhító összetevőnek az Aloe verának köszönhetően a higiénia megtartása mellett a hidratálás is garantált.

Nem, mert az alkohol nem allergizáló. Viszont a termékben található természetes Aloe vera, amit fontos tudni az arra érzékenyeknek.

A legtöbb géles kézfertőtlenítővel ellentétben a HAAN folyadék állagú és a benne található Aloe vera segítségével hidratáltan tartja a bőrt és nem szárítja ki és a ragadós érzés sem marad a kezünkön.

A HAN a vízhez hasonlóan egyenletes tisztítást biztosít, miközben hidratálja a kezet és nem hagy maga után ragacsos érzetet. A legtöbb drogériában kapható kézfertőtlenítő sűrű gélt használ alapul. Ezen termékeknél maga a gél avatkozik be az alkohol/baktérium kapcsolatba ezáltal csökkenti az alkohol baktérium ölő hatását és ragacsos hatást kelt. A hosszú bekapcsolódási idő a gélek és az antibakteriális szappanok esetében lehetővé teszik, hogy hosszú távon a baktériumok kialakítsanak egy védekező rendszert.

A kereskedelmi forgalomban jelenleg kapható hordozható kiszerelésű kézfertőtlenítők többsége 25-30 kézmosást tesz lehetővé. Ezzel szemben a HAAN 30ml folyadékot tartalmaz, amely elegendő közel 400 fújásra. Egy higiéniás kézmosáshoz 3-4 spriccelés szükséges, kézmérettől függően. Ezáltal több mint 100 alkalommal is használhatjuk kedvenc HAAN kéztisztítónkat.

Felbontást követően 24 hónapig tárolható. (PAO 24 hónap)

Egy normál kézmosás költsége, ha számolunk a következő komponensekkel: víz, szappan, kéztörlő, idő meghaladja egy átlagos kézfertőtlenítés költségét. Ugyan ezen elven számolva a HAAN termékeivel ez az összeg akár 5-8 forintos költséget tehet csupán ki kézmosásonként. Nem mellékesen, egy HAAN használatával közel 140 liter vizet spórolsz meg.

Nem. A címkézési előírások jelenleg nem teszik kötelezővé a pontos hatékonyság feltüntetését, csupán általánosságban kell meghatározni annak mértékét. Ennek köszönhetően az alkoholt tartalmazó készítmények esetében megengedett a 99,99 százalékos hatékonyság feltüntetése. A valóságban több dologtól függ a fertőtlenítés hatékonysága, mint a behatási idő, a tenyéren történő eloszlás hatékonyága, párolgási idő, alkohol fajtája, az összetevők egymásra gyakorolt hatása, valamint a laborban (kémcsőben) és a laboron kívül (bőrfelületen) végzett vizsgálatok eredményei. Különböző mikroorganizmusok és vírusok különféle módon reagálnak egyes kézfertőtlenítőkre, emiatt ezek összetevői sok esetben eltérnek. A HAAN alkotta formula gyorsan és hatékonyan teremti meg a kézhigiéniát, miközben védi és hidratálja kezét.

Az alkohol a kézhigiénia megteremtésének fontos hatóanyaga, így annak használata elkerülhetetlen. A HAAN termékek víz bázisának köszönhetően, egyenletes és gyorsan el tudjuk oszlatni a kezünkön, így az alkoholos illat csak pár másodpercig tart, majd egy hosszantartó kellemes illat lép a helyébe. Jelenleg 5 illatunk van, amit kifejezetten a HAAN-nak készítettek, így biztos nem találkozhatsz vele máshol, ezért is különleges.

Természetesen. Nagyon sok országban a kézfertőtlenítésnek magas kultúrája van, ilyen például az Amerikai Egyesült Államok. A CDC (US Centers for Disease Control) ajánlásaiban az alkohol tartalmú kézfertőtlenítőket jelölik meg a higiénes kézmosás elvégzésének első számú eszközeként a hagyományos víz és a szappan használata helyett.

Teljes garanciát nem tudunk adni a betegségek ellen. A fertőző betegségek 80%-a tapintás útján terjed, így ha rendszeresen gondoskodunk kezünk megfelelő higiéniai állapotáról, akkor csökkenthetjük a betegségek kialakulását.

Igen, a felnőttek segítségével a gyerekek gyorsan megtanulják hogyan kell biztonságosan használni a HAAN termékeit. Fontos azonban, hogy elmondjuk nekik, hogy mivel egy alkohol alapú termékről van szó, így csak külsőleg és a kezeiken alkalmazhatóak. Így a termékeink széles körben használhatóak az óvodákban és iskolákban.

Mindenkinek, akinek fontos a biztoság a mai világban. Úgy szeretne egészségéről gondoskodni, hogy mindezt praktikusan és kézbőrének megóvásával tegye. A HAAN kis méretének és könnyen használhatóságának köszönhetően az élet bármely területén velünk lehet az utazástól kezdve a kutyasétáltatáson át az idős rokonokkal való találkozásig.