Dezodor

alufree

Alumínium mentes

2prebiotic

Komplex
prebiotikum

3natural

94%-ban
természetes
összetevők

4_24hours

24 órás
védelem

5travel

Utazóbarát
méret

6refill

Újratölthető

Mit ad neked a HAAN golyós dezodor?

 

Prebiotikumokkal dúsított dezodor kollekció, amely elősegíti a bőr mikrobiomjában lévő hasznos baktériumok növekedését és megakadályozza a kellemetlen szagokat, miközben hidratálja és kíméli a bőrt.

A friss illatok gondoskodnak arról, hogy egész nap szabadnak érezhesd magad .

24 órás természetes védelem a kellemetlen szagok ellen.

Utántölthető! Így a bolygónkért is teszel.

DEO_14
DEO_15

Mi a különbség a Dezodor 
és az Izzadásgátló közt?

 

Izzadásgátló
Az izzadásgátlók hatóanyagai az alumínium alapú vegyületeket, amelyek ideiglenesen elzárják a hónalj izzadságért felelős pórusait, így csökkentik az izzadtság mennyiségét. Más szóval, az alumínium eltömíti a pórusokat és gátolja a hónalj természetes működését.

Dezodor
A dezodorokat úgy alakították ki, hogy megszüntessék a hónalj kellemetlen szagát, de az izzadást nem. Ez azt jelenti, hogy a dezodor nem akadályozza meg az izzadást, hanem megakadályozza a kellemetlen szagú molekulák képződését, így csökkenti vagy elfedi az izzadáshoz kapcsolódó kellemetlen illatot.

Tápláld a hónaljad mikrobiomját prebiotikumokkal!

 

A prebiotikum igazi superfood a mikrobiomban található hasznos baktériumoknak.

Miért jók?

Nem minden baktérium ártalmas, sőt! Tény az is, hogy ha elpusztítjuk a bőrünkön található összes baktériumot, az több kárt okoz mint hasznot.

A prebiotikum elősegíti a bőrödön az egészséges baktériumok fejlődését, így biztosítva természetes védőpajzsot az ártalmas környezeti behatások ellen és segít közömbösíteni az izzadás során keletkező kellemetlen szagokat. 

Hogyan?

A Noni egy innovatív prebiotikus koktél, amely módosítja a bőr mikrobiómjának az anyagcseréjét. A lipideket poliszacharidokká alakítja, amivel megakadályozza a bakteriális kapcsolódást, így elkerülve a kellemetlen szagú molekulák képződését.

Bízz a tested természetes működésében, miközben a kellemetlen szagoktól is megszabadulsz.

DEO_13

Morning Glory

zöld tea, geránium és grapefruit

Az illatot a varázslatos napfelkelte ihlette. Virágos illatjegyek körülölelve friss zöld teával és mámorító grapefruittal. 

Illatcsalád: frissítő  | Illat jellege: friss citrusos és virágos

Margarita Spirit

citrom, lime és narancsvirág 

A szicíliai citrom ültetvények zamatát idéző illatkompozíció. Felemelően friss citrus harmóniában a narancsvirág élénkségével és a lágy fás jegyekkel.

Illatcsalád: frissítő  | Illat jellege: friss citrusos és virágos

Purifying Verbena

verbéna, citrus és friss fa

Az illatot üdítő nyarak ihlették, ahol a verbena lágy illata felélénkíti a testet és a lelket. A citrusos, virágos és a lágy fás jegyek kerek harmóniában jelennek meg. 

Illatcsalád: frissítő  | Illat jellege: friss citrusos és virágos

Válaszd a hozzád illő illatot!