Fontos a megfelelő kézfertőtlenítő használata

Védd magad a fertőzések és vírusok ellen utazás alatt is a megfelelő kézfertőtlenítő megoldásokkal.

A jelen időszakban fokozottan ügyelni kell, egészségünk védelmére, megőrzésére. Éppen ezért nagyon fontos a napi többszöri kézmosás, azonban, ha ez nem minden esetben megoldható, jó, ha van kéznél kézfertőtlenítő.

Külföldi vagy belföldi utazás esetén is ugyan olyan fontos a kéz higiéniája. Cikkünkből megtudhatod mire ügyelj utazás közben, hogy a baktériumok, vírusok messziről elkerüljenek

Hogyan tudsz egészséges maradni utazás közben?

Az utazás során sokszor találkozhatunk ismeretlen baktériumok, vírusok tömegével, ami nem azt jelenti, hogy minden esetben elkaphatunk valamit, hanem arra ösztönöz minket, hogy ügyeljünk egészségünk megőrzésére és megbízható kézfertőtlenítőt használjunk. Tisztába kell lenni vele, hogy számos olyan baktérium található a kézfejünkön, amit egy egyszerű kézmosással nem tudunk eltávolítani.  

Egészségünk és boldogságunk miatt az utazás alatt is, ajánlott a szappanos kézmosás, ami mellett/helyett célszerű használni kézfertőtlenítőt a kettős védelem érdekében. 

Utazáskor ügyelj arra is, hogy a megfelelő vitaminokat szedd, amivel feltöltöd szervezeted és ezzel is segíted immunrendszered védelmét. Támogatás hozzájárulhat az immunrendszer fellendítéséhez, és repülés vagy kisebb utazás közben is elkerülhetjük a megfázás és a fertőzések tüneteit.

Vízmentes kéztisztítás előnyei:

  • magas védelmet biztosít a kéznek
  • gyorsan és helyileg tisztít
  • megöli a kézen található baktériumokat és vírusokat
  • könnyen és egyszerűen elérhető, bárhol, bármikor
  • kis helyen is elfér
  • csöpögés mentes
  • ápolja és tisztántartja a kezünket
  • nem utolsó szempont, esztétikus és jó illata van. 

Próbáld ki a HAAN termékeit, amelyek elhozzák számodra a határok nélküli érintés világát, miközben gondoskodik az egészséged megőrzéséről és a kezed hidratáltságáról.

Higiéniás szempontból repülőgépeken és vonatokon érdemes átfertőtleníteni az asztalokat, biztonságiöv csatját és az ülések karfájátis. Több millió kórokozótól védjük meg szervezetünket egy kis odafigyeléssel.