#watercreators ivópalack

1 500 Ft

A HAAN #watercreators kampányának üveg ivókulacsa a környezettudatosság jegyében.

Készleten

Cikkszám: K-01 Kategóriák: ,
 

Leírás

Mi vigyázunk rád akárhol is vagy

#watercreators

Mi ez a #watercreators kampány, amire mi a profitunk 20%-át áldozzuk?

A világ népességének 40%-a küzd a nem megfelelő ívóvízellátás problémájával. Ez nagyon nagy szám, így mindenképpen részt kell vállalnunk a probléma kezelésében. Mi a HAAN csapatával olyan terméket hoztuk létre, ami segíti a vízspórolást. A HAAN Pocket használatával több, mint 120 liter vizet spórolunk meg, ami nem hangzik soknak, de Afrikában életek múlnak ezen a mennyiségen.

Afrika elmaradott régióiban, így Malawiban sem megoldott a tiszta ivóvíz. A partnereink által ásott minden egyes kút, naponta friss ivóvízhez juttat több száz embert. És miért pont Malawi? Ott találtunk olyan partnereket, akik teljesen átlátható gazdálkodást folytatnak és 40 éves tapasztalattal bírnak az emberek megsegítésén az általuk ásott kutakkal. A Malawi projektünk kapcsán megvalósult minden egyes víznyerő kút költsége 3,800 US dollár volt. Jelenleg 4 kúttal büszkélkedhetünk, az 5. pedig folyamatban van. Így közel 5000 embernek segítettünk már a Te segítségeddel is.

Mindezek mellett természetesen kéztisztítókat is juttatunk ezekbe a térségekbe, kifejezetten ezekben az időszakokban.

 

Termék leírása

A kulacs anyaga üveg, fém zárókupakkal, BPA mentes belső résszel.
Űrtartalma 500ml, a méretei 6,1cm x 21,9 cm.

Használat

A #watercreators ivókulacs sajnos nem mosogatógép barát, az embléma UV nyomással kerül az üvegre, ami az emblémázási eljárások közül a leginkább környezetbarát, így lehetőség szerint kézzel mosogassuk el.