HAAN BIG tartály (2db)

18 500 Ft

A HAAN BIG tökéletes választás a mindennapokra.

A 990 ml-es tartály 4 illatban választható

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
 

Leírás

A HAAN BIG készülék tökéletes választás azon cégeknek és magánszemélyeknek, akiknek fontos a saját maguk és mások biztonsága.  Az érintésmentes megoldás nagyobb biztonságot ad, mint a hagyományos pumpás eszközök.

A HAAN által megalkotott illatokból a 4 legnépszerűbb elérhető a HAAN BIG-re méretezve is. A készülékhez használatos HAAN folyadék 990ml-es kiszerelésben kapható.

A készülék csak a HAAN saját folyadékával működik megfelelően. Más folyadék használatából eredő hibák a garancia automatikus megszűnését vonják maguk után, mert más folyadékok károsíthatják a készüléket.

A csomag tartalma

2 db HAAN 990 ml tartály

Illat

A Citrus Noon a mediterrán citrom és a tonik eszenciáját ötvözve jött létre, mindig emlékeztetve a nyárra és a barátokkal eltöltött estékre.

Sunset Fleur a tavaszi virágzó rétek hangulatát hozza el nekünk a barátokkal eltöltött piknikezésekre emlékeztetve.

A Morning Glory illata a reggeli ébresztő zöldtea és frissen facsart grapefruit illatát ötvözi.

A Wood Night az esti erdei séták meghitt pillanatait hordozza magában.

Hatás

Tisztít és védelmet nyújt a 65%-os alkoholnak hála, valamint a benne található Aloe Vera segítségével hidratál. Kezünkről az alkohol hamar elillan, nem hagy kellemetlen illatot és kezünk sem válik ragacsossá, mint a hasonló gél vagy folyadék állagú kézfertőtlenítőktől.

Bőrtípus

Minden típusra ajánlott. Mivel Aloe Verát tartalmaz, a bőrt hidratáltan tartja és nem veszélyezteti a kiszáradás és repedezés veszélye, ami lehetőséget adna a vírusok és baktériumok fertőzésének.

Speciális tulajdonságok

Dermatológiailag tesztelt, gerinces állatokon nem teszteltük! A legtöbb kozmetikai szerben megtalálható káros Parabén a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztítóban nincsen benne! A HAAN teljes mértékben vegán!

Összetétel

Csakis természetes összetevőket használunk a HAAN megalkotásakor, figyelve a környezetünk védelmére.

Citrus Noon:

Alcohol Denat (65%), Aqua(Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum(Fragrance), Limonene, Tromethamine, Linalool, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Benzoate, Citral.

Sunset Fleur:

Alcohol Denat (65%), Aqua(Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum(Fragrance), Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Morning Glory:

Alcohol Denat (65%), Aqua(Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum(Fragrance), Limonene, Tromethamine, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Wood Night:

Alcohol Denat (65%), Aqua(Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum(Fragrance), Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate.

További információk

Illat1

Citrus Noon, Sunset Fleur, Morning Glory, Wood Night

Illat2

Citrus Noon, Sunset Fleur, Morning Glory, Wood Night