Akció
 

Fogkrém – Good on Ya

590 Ft

HAAN Fogkrém 50 ml

A HAAN fogkrémben természetes hydroxyapatite és prebiotikumok sokasága gondoskodik az egészséges fogakról.

Készleten

Cikkszám: TP-03-3 Kategóriák: ,
 

Leírás

Mi vigyázunk rád, akárhol is vagy

Termék leírása

A fogkrém, amely segít reminerizálni a fogakat, köszönhetően az olyan prémium természetes összetevőknek, mint a hydroxyapatite. Prebiotikumokat tartalmaz, amelyek gondoskodnak a száj természetes egyensúlyának fenntartásáért. Az összetevők tiszta forrásból származnak és vegán. A természetes fehérítő formulánk ragyogó mosolyhoz juttat, amely önbizalmat ad neked. Az ízeket meseszerű vidékek ihlették, a világ minden tájáról.

Szín

Türkiz – Good on Ya

Íz

A friss és kellemes kombinációt az ausztrál végtelenség ihlette. Az eukaliptusz és a menta tökéletes harmóniában tartja hűsen a szájat.

Használat

Nyomj egy borsónyi mennyiséget a fogkefére és dörzsöld a fogaidra. Használd minden étkezés után, vagy a fogorvosod javaslata alapján.

Összetevők

Sorbitol, Aqua (víz), Hydrated Silica, Glycerin, Hydroxyapatite, PEG-8, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Xylitol, Inulin, Fructose, Cetylpyridinium Chloride, Aroma, Mentha arvensis olaj, Mentha piperita olaj, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cinnamal, Limonene.

hydroxiapatite

Hydroxyapatite

Kálcium egy formája, amely 97%-ban építi fel a fogzománcot, 70%-ban a fog belsejét és természetes helyettesítője a fluoridnak. Remineralizálja a fogakat, segíti visszaállítani azok épségét és csökkenti az érzékenységüket.

xylitol

Xilit

Növényi eredetű édesítőszer, amely megakadályozza a lepedékképződést és segít helyreállítani a száj pH értékét.

istockphoto-1180478113-612x612

Orális prebiotikum

Az Inulin, mint prebiotikum segíti a száj hasznos baktériumainak egyensúlyát fenntartani. Igazi szuperfood az ínynek is.

CPC_4d5bf04a-d3cf-435c-b645-b7525b117368

CPC (Cetilpiridinium-klorid )

Természetes alternatívája a Triklozánnak, amely segít a káros baktériumok elleni harcban és megakadályozza a lepedékképződést.